Vacature Programma Ontwikkelaar

Stichting De Verre Bergen zoekt twee Programma Ontwikkelaars die willen bijdragen aan een beter en mooier Rotterdam. Binnen de functie van Programma Ontwikkelaar word je opgeleid tot generalist, waarbinnen we zoveel mogelijk rekening houden met jouw kwaliteiten, interesses en ervaring. Zowel via on-the-job-learning, als coaching en trainingen maak je een snelle persoonlijke en professionele groei door. Afhankelijk van jouw persoonlijke ontwikkeling en capaciteit is het mogelijk om na een paar jaar intern door te stromen naar de functie Associate.

 

Download hier de vacature en hier de sollicitatieprocedure. Lees hier alles over de functie en ervaringen van jouw toekomstige collega’s. Voor inhoudelijke vragen over de procedure, de functie of SDVB kun je een mail sturen naar helpdesksollicitatie@sdvb.com.

 

Kennismakingsbijeenkomsten

Wij vertellen je graag meer over SDVB, over de functie en over ons team. Daarom nodigen wij je uit voor een online kennismakingsbijeenkomst. Wij geven een korte presentatie, daarna kun je in een break-out room een aantal SDVB’ers ontmoeten en al jouw vragen stellen.

Wij raden je aan om je voor een van de bijeenkomsten aan te melden. Onze ervaring is dat je daarna een beter beeld hebt van wat het werk precies inhoudt en of je wilt gaan solliciteren. Deelname is niet verplicht.

 

De online kennismakingsbijeenkomsten vinden plaats via Zoom en worden gehouden op:

–        25 januari 13.00 – 14.30

–        4 februari 15.00 – 16.30

–        9 februari 10.00 – 11.30

 

Wil je je aanmelden? Stuur dan een mail naar sollicitatie@sdvb.com met als titel ‘Aanmelding kennismakingsbijeenkomst’, en onder vermelding van jouw naam, studierichting en voorkeur voor een datum. Je krijgt van ons dan een bevestiging per mail, met daarin de link van de Zoom-meeting.