Bruisend Startfeest Zuidwijs trekt 165 Kinderen!

Het Zuidwijs Startfeest op zaterdag 9 september was dé kick-off voor een nieuw, bruisend schooljaar. Het nodigde ook nieuwe kinderen uit om het plezier van Zuidwijs te ontdekken. 

 

Met 165 enthousiaste deelnemers, die met hun strippenkaart diverse activiteiten verkenden, was het een daverend succes! De sfeer was goed en de wijk kwam écht samen, met kinderen van diverse scholen uit de buurt.

 

Een greep uit de boeiende activiteiten:

  • Yoga, verzorgd door Daatchi kinderyoga
  • Creatieve kunstprojecten, geleid door Hier is Ina
  • Spannende wedstrijdjes in de Pannakooi van Daily Eventz
  • Theaterdans, gepresenteerd door Jeugdtheater Hofplein
  • En niet te vergeten: kleuren, komkommer auto’s, glittertattoos, springkussens, spelletjes en verfrissende popcorn en limonade!

Deze workshops werden aangeboden door dezelfde experts die tijdens Zuidwijs de kinderen begeleiden. Vanaf 11 september kunnen kids zich inschrijven voor een kennismakingsreeks. Op 4 november barst het avontuur echt los, waarbij kinderen kunnen duiken in activiteiten variërend van sport tot kunst, en van theaterdans tot yoga.

 

 

Over Zuidwijs

Zuidwijs staat voor gratis, leuke en leerzame zaterdagactiviteiten, speciaal voor kinderen van groep 1 t/m 4 uit de Zuidwijk. Hier kunnen ze hun passies verkennen, nieuwe vrienden maken en zelfvertrouwen opbouwen. Cultuur, educatie, techniek en sport vormen de kern van het aanbod. De komende jaren zal Zuidwijs blijven groeien met geplande activiteiten voor alle kinderen van de vier basisscholen uit de wijk: Christophoor, Steven Stemerding, De Toermalijn en Het Epos. Beleef Zuidwijs met ons!