Vacature Associate: maak kennis met onze stichting

Meet & greets: maak kennis met Stichting De Verre Bergen

We zijn op zoek naar nieuwe collega’s! We zoeken Associates – young professionals met 1-3 jaar werkervaring. Een vast onderdeel van deze procedure zijn onze meet & greets; een informele kennismaking met het team van Stichting De Verre Bergen (SDVB).

 

Wil je meer weten over wat we doen, waarom dat ons zo enthousiast maakt en wie je collega’s bij SDVB worden? Op 13 en 21 april organiseren wij meet & greets op ons kantoor aan de Parklaan in Rotterdam. Kan je hier niet bij zijn? Op 25 april organiseren we ook een digitale meet & greet.

 

Heb jij een universitaire master afgerond, 1-3 jaar relevante werkervaring en wil jij met een jong team het verschil maken in Rotterdam? Kom dan meer te weten over onze stichting en de werkzaamheden door je aan te melden voor één van onze meet & greets. Bekijk hier de volledige vacature.

 

Wanneer?

Donderdag 13 april van 17.00-18.00 uur.
Vrijdag 21 april van 17.00-18.00 uur.
Dinsdag 25 april van 17.00-18.00 uur (digitaal).

 

Wat je kan verwachten
Je wordt hartelijk ontvangen, gezamenlijk gaan jullie naar de kantine waarbij je in een informele en gezellige sfeer kennis kan maken met het team van SDVB. Ook kun je al jouw vragen stellen over de functie en het werk.

 

Locatie meet and greet
13 en 21 april op kantoor SDVB.
Adres: Parklaan 22, 3016 BB Rotterdam
(25 april is digitaal)

 

Aanmelden
Leuk dat jij je wilt aanmelden voor onze meet & greet! Dat kan door te mailen naar sollicitatie@sdvb.com o.v.v. meet&greet.